نان ذرت تند بدون گلوتن
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 10:28 PM
پولنتا و ذرت منجمد میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نانهای دیگر باشد.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
1) به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
2) کره را ذوب کنید و فر را با دمای 220 درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
3) مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست