نان خرما
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 12:19 PM
خمیر ترش را با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید به عمل آید.اگر خمیر مایه شما فوری بود دیگه نیازی به این کار نیست.
کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید، سپس خمیرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.
خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید.
از خمیر آماده به اندازه نارنگی جدا کرده و با وردنه با ضخامت نیم سانت باز کنید ، سپس دور تا دور خمیر برشهایی به عرض ۱٫۵ سانت بزنید طوری که برشها خیلی به مرکز نزدیک نباشد . حالا از مخلوط خرما وسط خمیر بگذارید و با برشهای کناره خمیر یکی یکی به صورت ضربدری روی خرما مخلوط خرما را بپوشانید روی نانها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند و حجم نانها دوبرابر شود . حالا روی نانهای خرما زرده تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم تا زمانی که روی نانها طلایی شود.
نوش جان