0

سوپ پیاز فرانسوی، مخصوص بهار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سوپ پیاز فرانسوی، مخصوص بهار
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  11:10 AM

وب‌سایت آوای سلامتی: سوپ فرانسوی پیاز به عنوان شروع کننده غذای کم کالری بسیار مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می شود .

مواد لازم :

 

  •  روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  •  پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : 450 گرم
  •  سیر : 2 حبه
  •  شکر : نصف قاشق چای خوری
  •  عصاره گوشت : 2 عدد
  •  نمک : نصف قاشق چای خوری
  •  فلفل سیاه : به میزان لازم
  •  نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده : 4 عدد
  •  پنیر کم چرب رنده شده : 50 گرم

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز
 

طرز تهیه:

1. در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید . پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .

2. اجازه دهید برای 30 دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از 30 دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .

3. سپس 900 سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .

4. گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای 2 دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند . در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .

توصیه سرآشپز :

میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت , چربی خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند . پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها