سوپ پیاز فرانسوی، مخصوص بهار
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 11:10 AM
وبسایت آوای سلامتی: سوپ فرانسوی پیاز به عنوان شروع کننده غذای کم کالری بسیار مناسب است به خصوص در فصل بهار که انواع مختلف پیاز یافت می شود .
مواد لازم :
طرز تهیه:
1. در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید . پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .
2. اجازه دهید برای 30 دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از 30 دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .
3. سپس 900 سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .
4. گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای 2 دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند . در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .
توصیه سرآشپز :
میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت , چربی خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند . پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست