برای ایجاد تنوع در سالاد کلم می توانید از دیگر میوه ها مانند زردآلو یا هویج رنده شده یا کرفس ریز شده و دانه های پوست گرفته آفتابگردان و کنجد استفاده نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 10 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 16 کالری
چربی برای یک نفر : 1.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 0.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 1.00 گرم
دسته بندی : پیش غذا, انواع سالاد, غذاهای گیاهی, مناسب برای مجالس, رسمی, خودمونی
مواد لازم جهت تهیه سالاد پرتقال و کلم قرمز :
1. کلم قرمز : 700 گرم 2. پرتقال بزرگ : 1 عدد 3. ماست کم چرب : 3 قاشق غذاخوری 4. سس مایونز کم چرب یا ماست چکیده : 3 قاشق غذاخوری 5. پودر دانه گشنیز : سه چهارم قاشق چای خوری 6. نمک : یک چهارم قاشق چای خوری 7. فلفل سیاه : جهت تزیین 8. ریحان خرد شده : جهت تزیین
طرز تهیه سالاد پرتقال و کلم قرمز :
1. برای تهیه کلم خرد شده ابتدا چند لایه بیرونی کلم را جدا و آن را به چهار قسمت تقسیم نمایید . سپس از داخل هر قسمت شروع به خرد نمودن نمایید تا به میزان لازم برای سالاد برسد .
2. به یاد داشته باشید که باید قسمت سفید و سفت داخل کلم را ببرید و دور بریزید . پوست پرتقال را بگیرید و به صورت نوارهای باریک دربیاورید و در تهیه سالاد مقداری از آنها را استفاده نمایید .
3. آب پرتقال را بگیرید و به آن ماست , سس مایونز و ادویه ها را اضافه نمایید . سپس آنها را با هم به خوبی تا زمانی که یکدست شوند مخلوط نمایید .
4. دو سوم آن را به مخلوط کلم ها اضافه نمایید و با کمک دست با یکدیگر مخلوط نموده و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید پنج , شش ساعت در یخچال باقی بماند . قبل از مصرف مابقی سس را به آن اضافه نموده و با نوارهای پرتقال و ریحان خرد شده تزیین نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد پرتقال و کلم قرمز :
این سالاد را می توان در کنار غذاهای مختلفی قرار داد . سالاد کلم باید فقط با کلم تهیه شود و همخوانی با کاهو و دیگر سبزیجات ندارد . کالری پایین و فیبر بسیار بالای آن برای همه مناسب است . فقط افرادی که از نفخ یا ورم معده رنج می برند بهتر است در مصرف آن احتیاط نمایند . کسانی که کم کاری تیرویید دارند نیز بهتر است به جای کلم از کاهو در سالادهای خود استفاده نمایند . سالاد پرتقال و کلم قرمز منبع مناسب ویتامین های A و C است .