کوفته سبزی همراه بادام زمینی مقوی
شنبه 11 اردیبهشت 1395 10:21 AM
وبسایت آوای سلامتی: طعم کوفته سبزی با سس چیلی خوشمزه اگر با سس فلفل تند سرو شوند, بسیار عالی خواهد شد. ضمن این که بادام زمینی موجود در کوفته سبزی با سس چیلی, غذا را بسیار مقوی می نماید.
مواد لازم :
مواد لازم جهت تهیه سس فلفل تند :
طرز تهیه :
1. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه حرارت دهید . پیاز و کرفس را به مدت 3 تا 4 دقیقه به آرامی سرخ نمایید تا نرم شوند اما قهوه ای نشده و نسوزند .
2. بقیه مواد به جز آرد و باقی مانده روغن را در یک کاسه ریخته , پیاز و کرفس را به آن بیافزایید . خوب هم بزنید و مخلوط نمایید .
3. مخلوط را به 12 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به شکل گلوله های کوفته کوچک درآورید . کوفته ها را در آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند .
4. بقیه روغن را در ماهیتابه داغ نموده، کوفته های نخود را اضافه نمایید و روی حرارت متوسط بپزید. مرتب آن ها را بچرخانید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا مغز پخت شده و طلایی رنگ شوند. با دستمال کاغذی مخصوص آَشپزخانه, روغن اضافی آن ها را بگیرید.
5. در همین فاصله, سس فلفلی تند را آماده نمایید. روغن را در یک ماهیتابه کوچک داغ نموده و به آرامی فلفل و پیازچه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن سرخ نمایید. بقیه مواد را مخلوط نموده, نمک و فلفل زده و هم بزنید . سپس آن را به جوش بیاورید و آهسته به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
6. کوفته های بادام زمینی و نخود را با سس فلفلی تند, برنج و برگ های سبز سالادی سرو نمایید .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست