سالاد میگو کم ادویه خوراک خنکی برای روزهای گرم , محسوب می شود . سالاد میگو را به همراه چیپس ترد تردیلا یا در لقمه های ساندویچی نان ذرت تردیلا سرو نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 46 کالری
چربی برای یک نفر : 3.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 3.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 0.70 گرم
مواد لازم جهت تهیه سالاد میگو :
1. پیاز قرمز خرد شده : 1/4 2. فلفل چیلی سبز تازه دانه گرفته و خرد شده : نصف 3. آب لیمو ترش تازه : یک عدد 4. گشنیز تازه : 1 قاشق غذاخوری 5. روغن زیتون خالص بودار : 1 قاشق غذاخوری 6. گوشت تازه میگو : 300 گرم 7. برگ ریز و تازه کاهو جهت سرو : مقداری
مواد لازم جهت تزیین :
1. آواکادو : 1 عدد 2. آب لیمو : مقداری 3. گوجه فرنگی رسیده : 2 عدد 4. تربچه : 4 عدد
طرز تهیه سالاد میگو :
1. پیاز را با فلفل , آب لیمو , گشنیز تازه , و روغن زیتون مخلوط نمایید . گوشت میگو را به این مواد اضافه نموده و به آرامی مخلوط نمایید .
2. جهت تزیین غذا , آواکادو را به دو نیم نموده و با چاقو هسته آن را در بیاورید . با دقت پوست آن را جدا نموده و گوشت میوه را ورقه نمایید . جهت جلوگیری از تغییر رنگ آواکادو , آن را به آب لیمو آغشته نمایید .
3. گوجه فرنگی ها را نصف نمایید و دانه های آن را بگیرید . گوشت گوجه فرنگی را مکعبی خرد نموده و تربچه را نیز ورقه نمایید .
4. مخلوط میگو ها را روی برگ های سالاد بچینید و با آواکادو , گوجه فرنگی و تربچه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد میگو :
جهت آماده نمودن ساندویچ برشته سالاد میگو یک رول بزرگ نان باگت را از وسط باز نموده و به دو نیم نمایید داخل آن را با سالاد میگو پر نمایید . روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید . قسمت باز نان را فر یا گریل قرار دهید تا پنیر به طور کامل آب شود . بر روی قسمت مسطح نیمه دیگر نان , مقداری سس مایونز بمالید و ساندویچ را ببندید . سپس ساندویچ را برش بزنید و با سس سالسا سرو نمایید .