پاسخ به:چگونه جیمیل را غیرقابل هک کنیم؟
دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 10:38 AM
سلام
ضمن عرض خسته نباشید خدمتتان عرض میکنم آیا به خطرات این روش توجه کرده اید با این روش ممکن است که ظاهرا ایمیل ما هک نشود ولی عزیزان من با دادن شماره تلفن همراه خود اجازه می دهیم که گوگل نه تنها به ایمیل ما دسترسی از قبل داشت از این به بعد تلفن ما نیز در اختیار آنها خواهد بود به هر حال گول در آمریکا است و در اختیار سران آن نظام برای این مشگل چه طرحی دارید؟؟؟
زیرا با اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی راحت می توانند تمام مکالمات، پیامها و حتی فایلهای خانوادگی داخل گوشی را دسترسی داشته باشند و فقط نیاز آنها به شماره تلفن است که آنهم ما با کمال میل و احترام تمام در طبق اخلاص قرار داده و ملتمسانه تقدیمشان می کنم
به نظر این بنده بهترین راه حل شبکه ملی است که آنهم نیاز به همت دست اندکاران دارد. که بعضیها که آب به آسیاب دشمن می ریزند و منافعشان به خطر می افتد با تمام قوا در مقابل آن ایستاده و کار شکنتی میکنند اینقدر خطر نزدیک گوشمان است و ما بی خبر هستنیم به عنوان مثال در یکی از ادارات مشاهده نمودم که به جای استفاده از فکس و یا شبکه دولتی برای انتقال نامه ها و بخشنامه های مهم حتی محرمانه از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و وقتی سوال کردم مسئول مربوطه خیلی راحت اعلام کرد این روش راحتتر و سریعتر است!!!!
به امید موفقیت روز افزون شما