خونه به خونه در تدارک بازگشت
سه شنبه 7 اردیبهشت 1395 4:50 PM
به گزارش "ورزش سه"، این تیم دیروز فرصت خوبی برای بازگشت به جمع 3 تیم برتر لیگ را داشت که 10 نفره شدن در نیمه دوم کار حمید درخشان را خراب کرد. آنها که کنترل بازی را مقابل تیم خوب پاس همدان در دست داشتند، در نهایت با تساوی زمین را ترک کردند. نکته جالب حضور اکبر محمدی روی نیمکت پاس بود. مربیای که در نیم فصل اول عضو کادرفنی خونه به خونه بود و نتوانست کار با اکبر میثاقیان را تحمل کند!
خونه به خونه در بازی بعدی مقابل مس کرمان قرار میگیرد و مسئولان این تیم با تمام قوا به دنبال کسب هر 3 امتیاز این مسابقه مقابل تیم اکبر میثاقیان هستند. مربیای که با تنش بسیار از این تیم بابلی جدا شد و به کرمان رفت. مسابقه این دو تیم در هفته آینده سختترین و جنجالیترین بازی لیگ دسته اول خواهد بود که سایر رقابتها را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
مسئولان خونه به خونه که اقدام به جریمه کادرفنی و بازیکنان کردهاند از این بازی فقط برد میخواهند و بعد از آن هر پاداشی امکان دارد!