0

«سالاد فلفل و قارچ» کنار گوشت کبابی

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:«سالاد فلفل و قارچ» کنار گوشت کبابی
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  3:06 PM

 

 

طرز تهیه سالاد فلفل و قارچ
 
 
عکس و توضیحات از کاربر nazaninfatemeh
 
 
 
توصیه سرآشپز :

افرادی که محدودیت یا ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند به جای آن از فیله های گوشت سفید استفاده نمایند . این غذا به دلیل حضور سبزیجات و روغن زیتون منبع خوب ویتامین C و E است . سالاد فلفل و قارچ را می توانید به صورت داغ بر روی نان های تست یا ساندویچی قرار دهید و برای نهار یا شام روز کاری خود استفاده نمایید . برای تهیه سس حتی الامکان از رب استفاده ننمایید و از گوجه فرنگی های خوش آب و رنگ بهاری بهره بگیرید
.
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها