0

بژی نان کرمانشاهی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

بژی نان کرمانشاهی
یک شنبه 5 اردیبهشت 1395  9:14 AM

 

بژی نان کرمانشاهی

مواد لازم :
شیر –یک  پیمانه
روغن حیوانی- یک سوم پیمانه
رازیانه -2  قاشق غذا خوری
شکر – نصف  پیمانه
آرد -۵/۳ تا  ۴ پیمانه ( آرد مخصوص نان سنگک)
بکینگ پودر- یک  قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده- یک قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه :
بژی یکی از نان شیرینی های محلی کرمانشاه است؛ معمولاً بژی را در روغن حیوانی سرخ و نانی مناسب صبحانه تهیه می کنند  .رازیانه را خرد کنید ولی پودر نشود. شیر و شکر و زعفران دم کرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید. بکینگ پودر را به  آرد اضافه کنید  .آرد را  در شیر بریزید و آن را ورز دهید.خمیر را در پلاستیک  بگذارید تا ور بیاید بعد از چند ساعت از خمیر گلوله های کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و با وردنه پهن کنید وآن را لوله کرده در روغن سرخ کنید .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها