وب سایت آکا ایران: بلد بودن يه سس شكلاتي براي همه واجبه. دليلش هم اينه كه كاربرد زيادي داره. البته بيشتر براي تزئين و به عنوان طعم دهنده. مثلا روي بستني يا روي كيك يا روي تارت .... خودتون كاربردهاش رو بهتر بلديد.
مواد اولیه :
-
شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده 115 گرم
-
شیر تغلیظ شده شیرین 395 گرم
-
مواد لازم برای سس فاج شکلات داغ
-
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
-
جوش شیرین سه چهارم قاشق چایخوری
-
بکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری
-
پودر کاکائو یک چهارم فنجان +2 قاشق غذاخوری
-
آرد سه چهارم فنجان + 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
1.فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . 4 عدد قالب مینی پانت کیک را با اسپری جدا کننده بپوشانید .
2.شکر ، آرد ، کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
3.تخم مرغ ، شیر ، روغن و وانیل را با آرد مخلوط کرده حدود 2 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید .
4.آب جوش را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود سپس در قالبها به طورت مساوی تقسیم کنید و به مدت 20 - 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید . بعد از پخت کیک ها را 10 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس از قالب روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شوند .
طرز تهیه سس فاج شکلات داغ :
1.شیر ، شکلات و کره را مخلوط کرده روی حرارت متوسط به پایین بگذراید و مدام هم بزنید تا شکلات ذوب شود سپس از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و سس را روی کیک ها ریخته و سرو نمایید .