تالياتلی با سس گوجه فرنگی و مرغ
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1395 6:07 PM
1. سس گوجه فرنگي را آماده كنيد . سه عدد فيله مرغ را آماده كنيد و در مقدار كمي روغن سرخ كنيد .
2. البته اگر مي خواهيد رژيمي باشد آن را روي كباب پز كباب كنيد . موقع سرخ كردن يا كباب كردن فيله ها مقداري نمك و فلفل پاپريكا بزنيد .
3. تالياتلي را در آب جوش بپزيد و بعد از حدود يك ربع، آن را آبكش كنيد و داخل ظرف بريزيد.
4. سس را روي پاستا بريزيد و سپس فيله هاي مرغ را برش بزنيد و روي غذا بگذاريد . روي آن هم دوباره مقداري فلفل پاپريكا بريزيد .
5. در پايان مي توانيد روي غذا را پنير رنده شده يا پنير پارمسان بپاشيد . اگر هم مي خواهيد غذا رژيمي باشد از پنيرها صرفنظر كنيد واز جعفري براي تزيين و طعم دادن به غذا استفاده كنيد.
نكته :
شما مي توانيد به جاي اينكه مرغ را به صورت جداگانه روي سس بريزيد، وقتي كه فيله ها سرخ شدند، آنها را به تابه حاوي سس قرمز منتقل كنيد و همراه با سس حدود ده دقيقه بپزيد تا طعم گوجه به فيله ها منتقل شود و از خشكي هم در آيند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست