طرز تهیه ترشی رازیانه
سه شنبه 31 فروردین 1395 10:09 PM
طرز تهیه ترشی رازیانه
رازیانه تازه 1 کیلو . سرکه . نمک 1 قاشق
گیاه رازیانه از گیاهان مفید در مناطق گرمسیر است که خاصیت ضد تشنج و ضد التهاب دارد و برای دوران شیر دهی زنان بسیار مفید است.
طرز تهیه: توسط قیچی دسته های رازیانه را ببرید و داخل بطری ترشی بیندازید. سرکه را در بطری بریزید و سپس نمک را روی آن بپاشید. این ترشی پس از یک هفته کاملا قابل استفاده و آماده است.
نکته: برای اینکه ترشی رنگ سبز خود را حفظ نماید، می توانید از سولفات مس و یا کات کبود استفاده کنید. بدین صورت که کات کبود را درون آب جوش بریزید و رازیانه را به مدت چند دقیقه در آن بجوشانید و سپس سرکه و نمک را اضافه کنید.