پاسخ به:سیاحت_غرب
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 9:50 AM
ســرگذشـــت ارواح ســــــرگردان بـــــــــرزخ :keycap_ten:
قسمت 14
آشنائے با هادے
:izakaya_lantern:فهمیدم که آن فشارها برای پاک نمودن آدمی از گناهان بوده که بصورت چرک سیاه دیده میشود و این همان شیر مادر است که با فشار قبر از دماغ انسان بیرون می آید، هادی گفت این کوله پشتی بار و توشه راه توست باز کن ببینم چه داری ؟ تمام قوطی ها سربسته بود . روی یکی از آنها نوشته شده بود توشه منزل اول . روی دیگری نوشته شده بود خطر ها و گردنه منزل سوم . بعضی از پاکت ها نیز متعلق به منازل دیگر بود که باید در آنجا باز میشد . پرسیدم این قوطی ها چیست ؟ گفت : اینها 24 ساعت روز و شبهای عمرتوست که در آنها اعمال زیبا یا زشت از تو سر زده و پس از آن ، دهانش مانند صدف بهم آمده و آن عمل را همچون دانه در میان خود نگاه داشته و اکنون بصورت قوطی سربسته در آمده ، گفتم این گردنبند در گردنم چیست ؟ گفت : نامه عمل توست که در روز قیامت ، آن نوشته را پیش رویت خواهی دید و در آن روز باید حسابرسی شود و در این عالم نیازی به آن نیست ، در ادامه گفت : من توشه سفر تو را کم میبینم باید چند جمعه اینجا در انتظار باشی ؛ بلکه از سوی خانواده یا دوستانت در دنیا چیزی برایت برسد حتما خوانده ای که میغمبر فرمود : در سفر هر چه توشه بسیار باشد بهتر است . من باید بروم برای تو از سلطان دنیا و دین اجازه عبور بگیرم . چنانچه در بین هفته خبری نرسید در شب جمعه نزد خانواده خود برو شاید با طلب رحمت و مغفرت یادی از تو کنند...
⏮ادامه دارد ...