پاسخ به:سیاحت_غرب
شنبه 11 اردیبهشت 1395 3:42 PM
ســرگذشـــت ارواح ســــــرگردان بـــــــــرزخ :keycap_ten:
قسمت 10
:beginner:آشنائے با هادے
:o: ..... این پرسش پایانی نیز از این قبیل بود هادی گفت : نه اینگونه نیست ، زیرا تنها گفتن سخن حق کافی نیست باید قلبت ایمان را گواهی دهد :two_hearts:
:white_flower: در روز نخست وقتی خداوند از انسان ها پیمان گرفت که سخن وی را همواره آویزه گوش قرار دهند و به آن عمل کنند ، همه به پیمان خداوند بلی گفتند ولی در امتحانات دنیا غفلت کرده ، سرکشی کردند، ⚔
:ok_hand: کسی که ایمان ، درون قلبش جای گرفته باشد، پاسخ درست میدهد و آزاد میشود، منافق در این منزل در گل میماند و میگوید : چون مردم میگفتند من هم بازگو میکنم :no_entry_sign:
:point_up: مگر یادت رفته که در روایات اهل بیت چقدر به ایمان قلبی سفارش شده و نسبت به ایمان زبانی بدون قلبی هشدار داده اند. کمی در خود فرو رفتم و گفتم : راست گفتی:bulb:
:gem: حالا یادم آمد ! همین مطالب در روایات بسیار سفارش شده ؛ ولی وحشت از پرسش و پاسخ آن را از یادم برده بود و تو ، به یادم آوردی . :hibiscus:
⚜ خدا مرا بی تو نگذارد ! حالا بگو تو از کجا مرا میشناسی ، منکه تو را بیاد نمی آورم ! با آنکه به تو بسیار علاقمندم و جدایی با تو با نابودی من برابر است ، تو را نمیشناسم .:cherry_blossom:
:sparkles: هادی گفت ؛ من از اول با تو بوده ام اما تو مرا نمیدیدی ، چون چشمانت در جهان مادی بینایی چندانی نداشت . من همان رشته محبت و ارتباط تو با علی بن ابیطالب و اهل بیت پیغمبر هستم که هادی همه پرهیزگاران است..:two_hearts:
⏮ادامه دارد ...