پاسخ به:سیاحت_غرب
شنبه 11 اردیبهشت 1395 3:38 PM
ســرگذشـــت ارواح ســــــرگردان بـــــــــرزخ :seven:
قسمت 7
:beginner:سرانجام مرد !
:pushpin: دیگری گفت چگونگی رفتار ما با این شخص وابسته به پاسخ پرسش پایانیست و آن نیز هنوز معلوم نیست ، ما باید به ماموریتمان عمل نموده و وظایفمان را انجام دهیم . او هر که باشد ، عنوان لقب و پست های دنیایی اش در نزد ما اعتباری ندارد. :no_entry_sign:
:large_orange_diamond: آن دو پرسیدند : پیغمبر تو کیست:interrobang:
تپش قلبم کمتر زبانم بازتر و صدایم کلفت تر شده بود. :disappointed_relieved:
پاسخ دادم : پیامبر من فرستاده خدا بسوی تمام مردم حضرت محمد بن عبدالله است او که آخرین پیامبر و سرور فرستادگان است .
:yellow_heart: در این هنگام خشم و ناراحتیشان بطور کلی از بین رفت و صورتشان روشن شد و من نیز آن ترس و وحشت نخستین را نداشتم .
:leaves: سپس آن دو از کتاب قبله و جانشینان رسول الله پرسیدند و من جواب دادم ؛ کتاب من قرآن است و سپس یک یک نام امامان را نیز برای آنها شرح دادم .
:ok_hand: آنها گفتند این همه طول و تفصیل لازم نیست ؛ جواب هر سوال یک کلمه است ! گفتم برای شما فرشتگان از این هم مفصل تر باید گفت زیرا شما در روز نخست بر آفرینش ما اعتراض نمودید.
:grey_exclamation: منتظر بودم ببینم دیگر چه پرسش هایی میکنند . آنها تنها پرسیدند : این پاسخ هارا از کجا میگویی و از که آموختی :question:
:o:من از این پرسش به فکر فرو رفتم که نکند دلیل ها و برهان هایی که در دنیا آموختم غلط از آب درآید...:sweat:
⏮ادامه دارد ...:leaves: