طرز تهیه کیک پرتغالی ژلهای
دوشنبه 30 فروردین 1395 5:45 PM
اگر طعم پرتغال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت.
ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .
ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید.