ایتالیایی بازی در آشپزخانه
یک شنبه 29 فروردین 1395 12:20 PM
مواد لازم جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
1. کره را داخل قابلمه ای بزرگ آب نمایید . پیاز خرد شده را به آن افزوده , به مدت 3 دقیقه تفت دهید . 300 میلی لیتر از عصاره سبزیجات را درون ظرف ریخته و با گوجه فرنگی خرد شده و جوش شیرین هم بزنید . مخلوط را به دمای جوش برسانید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد.
2. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود . سوپ را به وسیله مخلوط کن پوره نمایید و یا با فشار پشت قاشق چوبی از یک صافی ریز عبور داده و دوباره به قابلمه برگردانید .
3. باقی مانده عصاره سبزیجات و ماکارونی مارپیچ را به قابلمه بیافزایید و برای طعم بهتر کمی نمک و فلفل به آن بزنید .
4. شکر را به محتویات قابلمه بیافزایید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند . سپس حرارت را کم نموده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر به آرامی بجوشند .
5. سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی را در ظرف سوپ خوری ریخته و روی آن خامه بریزید و با برگ های ریحان تزیین نمایید و بلافاصله با نان های کروتن برشته سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی , نصف مقدار عصاره سبزیجات و 300 میلی لیتر آب هویج را به همراه 175 گرم هویج رنده شده , به این طرز تهیه اضافه نمایید . هویج را همزمان با پیاز به مواد بیافزایید .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست