پاسخ به:دلنوشته مهدوی
شنبه 19 تیر 1395 3:35 PM
:sparkles::diamond_shape_with_a_dot_inside: یا قائم آل محمد ...:heart::heart:
اگرچه ما خیلی خوب نیستیم ...
ولی در حدِ بضاعتِ خودمان می کوشیم خوب باشیم ...
و با اینکه خیلی خوب نیستیم ، ولی هنوز چشم به راهِ تو هستیم ...
یابن الحسن ... یابن طه ... امشب کجایی عزیزتر از جان ؟ :pensive:
در شبِ چهارشنبه ای که بی تو عید می خوانندش...
🕌 در کوفه ، در مسجد سهله هستی یا مسجد کوفه ؟ 🕌یا در قم و مسجد جمکران ؟ :interrobang:
کجایی مهربانترینم ؟ ❣:interrobang:
چند تا عید دیگر باید بی تو بیاید و بگذرد ؟!! :sob::sob:
از بچگی منتظرِ بوییدنِ عطرِ خوشت بودم ... دیگر چیزی تا پیری ام نمانده ... :pensive::fallen_leaf:
تنها دعای قلبم در شب های قدرِ تمام عمرم ، دیدن رویت و شنیدن صدایت و بوییدنِ عطرِ وجودت بود ... :heart_eyes::heart_eyes:
نکند که عمرم به سر رسد و آخر نبینمت ... ؟!!! :sob:
بیا تا جوانم بده رُخ نشانم ...:heart_eyes::heart:
بیا تا توانی برای دویدن دارم ، بده رُخ نشانم که جانم را فدایت کنم... :green_heart::yellow_heart::sparkling_heart:
ای کاش تنها یک عید را در عمرمان با تو سر کنیم تا مفهوم و طعمِ عیدِ واقعی را بچشیم ...:herb::cherry_blossom::diamond_shape_with_a_dot_inside:
کی می شود که نماز عید فطرمان را در پشتِ سرِ شما بخوانیم و به مولایمان اقتدا کنیم ؟... :crescent_moon::pensive::sob::pray:🏻
:star2::sparkles::snowflake: خدایا ... تو را به حقِ این شب عزیز :crescent_moon:... این چشمِ امید را از ما مگیر و این آرزویمان را به زودی محقق گردان ... :heart_eyes:☸:heart::yellow_heart::pray:🏻
الهی آمین ... :pray:🏻
اَللّهُمَ اجعَلنِی مِن اَنصارِهِ وَ اَعوانِهِ ... وَ الذّابِینَ عَنه، وَ المُسارِعینَ اِلیهِ فِی قَضاءِ حَوائِجِه وَ المُمتَثِلینَ لِأَوامِرِه وَ المُحامِینَ عَنه، وَ السّابِقینَ اِلی اِرادَتهِ وَ المُستَشهَدینَ بَینَ یَدَیهِ ....
🌤 اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج 🌤