وافل؛ صبحانه خانوادگی
شنبه 28 فروردین 1395 2:46 PM
مواد لازم:
طرز تهیه :
1- از قبل وافل پز را گرم کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و جوز را 3 بار با هم الک کنید و کنار بگذارید.
2- در ظرفی روغن و عسل را با هم بزنید. سپس تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
3- ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. باید خمیر روانی داشته باشید و خیلی غلیظ نباشد. اگر خمیر غلیظ بود به آن شیر بیشتری اضافه کنید.
4- پنجره های وافل ساز را چرب کنید. نصف پیمانه از خمیر را در هر پنجره بریزید و برای یک و نیم دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند، بپزید.
5 وافل ها را با احتیاط بردارید و پخت را با خمیر باقیمانده ادامه دهید. آن ها را سریعا سرو کنید. می توانید وافل را با شیره افرا و میوه ی مورد نظر مانند بلوبری یا توت فرنگی میل کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست