0

وافل؛ صبحانه خانوادگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

وافل؛ صبحانه خانوادگی
شنبه 28 فروردین 1395  2:46 PM

وب‌سایت آشپز باشی: این صبحانه ی خانوادگی که در آن از آرد کامل استفاده شده را یک بار امتحان کنید. قطعا دوباره و دوباره به سراغ آن خواهید رفت.

نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی وافل :

۱-به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر نیاز دارید.

۲- به نصف قاشق چای خوری به علاوه ی یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین نیاز دارید.

۳- به یک چهارم قاشق چای خوری به علاوه ی یک نوک انگشت جوز نیاز دارید.

۴- به یک چهارم پیمانه به علاوه ی یک و نیم قاشق چای خوری روغن نیاز دارید. به روغن اضافی برای چرب کردن وافل پز نیاز دارید.

۵- به ۳ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری عسل نیاز دارید.

۶- با این مواد حدود ۱۰ عدد وافل خواهید داشت.



مواد لازم:

  •     آرد یک و یک چهارم پیمانه
  •     آرد کامل گندم  ۱ پیمانه
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  •     دارچین  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     جوز هندی  ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     روغن ۱/۴ پیمانه
  •     عسل  ۳ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۵ عدد بزرگ
  •     شیر  ۲ پیمانه
  •     وانیل  ۳/۴ قاشق چای خوری

وافل


طرز تهیه :

 1- از قبل وافل پز را گرم کنید. هر دو نوع آرد، بیکینگ پودر، پودر دارچین و جوز را 3 بار با هم الک کنید و کنار بگذارید.

   2- در ظرفی روغن و عسل را با هم بزنید. سپس تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

  3- ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. باید خمیر روانی داشته باشید و خیلی غلیظ نباشد. اگر خمیر غلیظ بود به آن شیر بیشتری اضافه کنید.

 4- پنجره های وافل ساز را چرب کنید. نصف پیمانه از خمیر را در هر پنجره بریزید و برای یک و نیم دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

  5  وافل ها را با احتیاط بردارید و پخت را با خمیر باقیمانده ادامه دهید. آن ها را سریعا سرو کنید. می توانید وافل را با شیره افرا و میوه ی مورد نظر مانند بلوبری یا توت فرنگی میل کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها