پاسخ به:شبهه
جمعه 27 فروردین 1395 5:24 PM
:x:شبهه:فرعون کی فرمان قتل پسرهای خردسال را داد؟
وقتی موسی پیامبر بود و در مورد خدا برای فرعون صحبت کرد (سوره 40 آیه 23-25) یا وقتی موسی یک نوزاد بود (سوره 20 آیه 38-39).
:exclamation::question::exclamation::question::exclamation::question::exclamation::question::exclamation::question:
:white_check_mark:پاسخ:هر دو بار ! فرعون دو بار فرمان داد تا پسران بنی اسرائیل را بکشند. تا بنی اسرائیل دیگر توان مبارزه نداشته باشند.
:no_entry_sign:حال کجای این دو آیه تناقض دارد ؟؟؟
فرعون دو بار دستور قتل عام داد و قرآن هم همین را می فرماید ! یک بار قبل از تولد موسی (به خاطر خوابی که فرعون دیده بود) دستور داد تا کودکان بنی اسرائیل را بکشند. اما موسی علیه السلام نجات یافت. و یکبار هم وقتی موسی برای هدایت فرعون نزد او رفت. این بار هم فرعون دستور داد تا کودکان را بکشند تا نسل بنی اسرائيل منقرض شود.
:cyclone::cyclone:مشاهده آیات :
سوره 40 آیه 23-25 :
:diamond_shape_with_a_dot_inside:وَ لَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسىَ بَِايَتِنَا وَ سُلْطَانٍ مُّبِينٍ(23) إِلىَ فِرْعَوْنَ وَ هَامَانَ وَ قَارُونَ فَقَالُواْ سَحِرٌ كَذَّابٌ(24) فَلَمَّا جَاءَهُم بِالْحَقِّ مِنْ عِندِنَا قَالُواْ اقْتُلُواْ أَبْنَاءَ الَّذِينَ ءَامَنُواْ مَعَهُ وَ اسْتَحْيُواْ نِسَاءَهُمْ وَ مَا كَيْدُ الْكَافِرِينَ إِلَّا فىِ ضَلَلٍ(25):diamond_shape_with_a_dot_inside:
ما موسى را با آيات خود و دليل روشن فرستاديم... (23) بسوى فرعون و هامان و قارون، ولى آنها گفتند: «او ساحرى بسيار دروغگو است.» (24) و هنگامى كه حقّ را از سوى ما براى آنها آورد، گفتند: «پسران كسانى را كه با موسى ايمان آورده اند بكشيد و زنانشان را (براى اسارت و خدمت) زنده بگذاريد.» امّا نقشه كافران جز در گمراهى نيست (و نقش بر آب مى شود.)(25)
سوره 20 آیه 38-39:
:diamond_shape_with_a_dot_inside:إِذْ أَوْحَيْنَا إِلىَ أُمِّكَ مَا يُوحَى(38) أَنِ اقْذِفِيهِ فىِ التَّابُوتِ فَاقْذِفِيهِ فىِ الْيَمِّ فَلْيُلْقِهِ الْيَمُّ بِالسَّاحِلِ يَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لىِّ وَ عَدُوٌّ لَّهُ وَ أَلْقَيْتُ عَلَيْكَ محََبَّةً مِّنىِّ وَ لِتُصْنَعَ عَلىَ عَيْنىِ(39):diamond_shape_with_a_dot_inside:
آن زمان كه به مادرت آنچه لازم بود الهام كرديم ... (38) كه: «او را در صندوقى بيفكن، و آن صندوق را به دريا بينداز، تا دريا آن را به ساحل افكند و دشمن من و دشمن او، آن را برگيرد!» و من محبّتى از خودم بر تو افكندم، تا در برابر ديدگان [علم] من، ساخته شوى (و پرورش يابى)! (39)