0

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه مربای پوست پرتقال
پنج شنبه 26 فروردین 1395  7:08 PM

طرز تهیه مربای پوست پرتقال
تازه ها زنگ آشپزی

یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است. تهیه این مربا کمی زمان بر است ولی به طعم و مزه خوبش می ارزد.

 

 

 

 

مواد لازم :

شکر ................................. 1.5 کیلو

پوست پرتقال تازه .................. ۱ کیلو

آب ..................................... 1.5 لیتر

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

 

پوست پرتقال های شسته را آماده کرده و مقداری از گوشت سفید آن ها را با چاقو جدا می کنیم تا نازک شود. سپس آن ها را رول می کنیم و با نخ سفید دور آن ها را محکم می بندیم.

 

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال، قابلمه ای را از آب پر می کنیم و روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید و پوست پرتقال های رول شده را در آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم 5 دقیقه بجوشد و بعد داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم.

 

در این مرحله پوست پرتقال ها را در آب سرد قرار داده  و هر 3 تا 4 ساعت یک بار آب آن را که زرد شده عوض می کنیم. این مرحله را سه بار تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال ها گرفته شود.

 

آب و شکر را درقابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس رول های پوست پرتقال را داخل شیره ریخته و می گذاریم تا به آرامی بجوشد و پوست پرتقال شفاف شود و مربای آن غلیظ شود.

 

حرارت را خاموش کرده و بگذارید تا مربا سرد شود. رول ها را از شیره در آورده و با قیچی نخ آن را جدا می کنیم. سپس در ظرف مناسبی آن ها را برش می زنیم. برای نگهداری، برش های پوست پرتقال را به همراه شیره اش داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها