0

طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی
پنج شنبه 26 فروردین 1395  2:44 PM

وب‌سایت ایران کوک: آخر هفته ایتالیایی شوید و پاستایی پر از سبزیجات مختلف درست کنید. در این مطلب طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.



مواد لازم:

  •     پاستا 300 گرم
  •     باقالی تازه 200 گرم
  •     نخود فرنگی 200 گرم
  •     لوبیاسبز 100 گرم
  •     کره تکه تکه شده 50 گرم
  •     پیازچه خرد شده 3 عدد
  •     جعفری ریز شده 3 قاشق غذاخوری
  •     خامه سفت 200 میلی لیتر
  •     پنیر پارمزان 50 گرم
  •     آب 4 لیتر
  •     نمک 4 قاشق


طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی
 

طرز تهیه :

   1-  آب را در یک قابلمه بریزید و همه نمک را به ان اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس باقالی، نخود سبز و لوبیا سبز را به مدت 5 دقیقه در آن بپزید. سپس به کمک کفگیر سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند. آب سبزیجات را دور نریزید.

   2- کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد پیازچه را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید سپس سبزیجات را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

   3- خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم 5 دقیقه آن را تفت دهید و بپزید. به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را 12 تا 15 دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود سپس آبکش کنید.

  4-  پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از 4 دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و در صورت لزوم کمی اضافه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
fatemeh74 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها