بفرمایید هات چاکلتِ داغ
پنج شنبه 26 فروردین 1395 2:40 PM
مواد لازم:
طرز تهیه:
1- خامه را روی حرارت ملایم قرار داده تا زمانی که حرارت خامه کمی بالا رفت و اطراف آن شروع به حباب زدن نماید .
2- شکلات های خرد شده یا رنده شده ، پودر نسکافه و پودر کاکائو را افزوده . اگر قصد اضافه کردن شکر بسته به ذائقه خود دارید ، همین مرحله افزوده و مخلوط کنید .
3- در آخر شیر را افزوده و پس از جوش آمدن در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر کاکائو ، خامه و ... تزیین نمایید . دقت کنید که هات چاکلت هیچ وقت با نی سرو نمی شود .
4- در کافه ها از ترکیب چند پودر مانند پودر شیر و پودر کاکائو و نسکوئیک و ..... استفاده میشود و توسط دستگاه اسپرسو و نازل بخار تهیه می شود .
نکات :
۱ – دقت کنید که خامه قل نزند و به محض حباب زدن شکلات را اضافه کنید .
۲ – شکلات را هرچه بیشتر خرد کنید ، نوشیدنی شما سریعتر آماده می شود .
۳ – هات چاکلت با شیر کاکائو متفاوت است و مهمترن تمایز آن غلظت بالای آن است .
۴ – می توانید از طعم دهنده ها مانند چوب دارچین ، وانیل و …. یا سیروپ ها برای طعم دار کردن هات چاکلت استفاده نمایید .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست