چلو_دیزی_خالد_آبادی
پنج شنبه 26 فروردین 1395 11:23 AM
#چلو_دیزی_خالد_آبادی (اصفهان ) 🎈⛱
🔴مواد لازم🔴 🍚
4 پیمانه برنج
2 پیمانه لوبیا چشم بلبلی
0.5 کیلو گوشت بره
3 قاشق چایخوری زردچوبه
0.5 لیوان روغن
نمک : به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔴 🍛
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.
سپس زردچوبه را در آن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد.
پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.
پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و مانند برنج کته یا دمی، میگذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم میکنیم.
پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.