راهپيمايي 9 دي نشان داد راه انقلاب با جديت ادامه دارد
جمعه 10 دی 1389 4:18 PM
خبرگزاري فارس: امام جمعه اراك گفت: مردم با شركت در راهپيمايي 9 دي 88 به دشمنان ثابت كردند كه راه انقلاب را با جديت ادامه خواهند داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك آيتالله قربانعلي دري نجفآبادي در آيين عبادي سياسي نماز جمعه امروز اراك اظهار داشت: حماسه بزرگ نهم دي به مزدوران بيگانه، فتنهگران داخلي و خارجي و تمام جنايتكاران جهان ثابت كرد كه مردم ايران راهي را كه به دست امام انتخاب كرده و توسط رهبر تداوم دارد با قاطعيت ادامه داده و تحت تاثير تبليغات دروغين قرار نميگيرند و فريب دشمنان نظام را نخواهند خورد.
وي تصريح كرد: اين حماسه به آمريكاييها، رژيم صهيونيستي، انگليسيها، گروه 1+5 و فتنهگران اعلام كرد كه اگر خيال ميكنند ميتوانند شجره طيبه انقلاب كه با خون 230 هزار شهيد آبياري شده و به اين عظمت رسيده است را نابود كنند، آرزوي خود را به گور خواهند برد.
امام جمعه اراك ادامه داد: ملت ايران ملتي وفادار به آرمانهاي امام و انقلاب است و با پيروي از ولايت فقيه اجازه نخواهد داد دشمنان در روند پيشرفت اين كشور خللي وارد كنند.
درينجفآبادي بيان داشت: مردم با شركت در راهپيمايي 9 دي بار ديگر مهر باطل به جريان فتنه و سردمداران فتنه زدند و از آنها اعلام برائت كردند.
وي افزود: ملت ايران با وحدت، با همدلي و با پيروي از رهبر بار ديگر وفاداري خود را به امام و شهدا ثابت كردند و قطعاً اگر لازم باشد باز هم اين وفاداري خود را به اثبات خواهند رساند.
امام جمعه اراك در ادامه با اشاره به فرارسيدن ميلاد حضرت مسيح عنوان داشت: پيروان مسيح بايد همانند حضرت مسيح حامي مظلومان باشند.
وي گفت: عيسي مسيح حامي مظلومان و حامي عدالت بود و مدعيان پيروي ايشان بايد در عمل پيروي ايشان را ثابت كنند.
درينجفآبادي خاطرنشان كرد: اگر امروز مسيح زنده بود در برابر اين همه ظلم سكوت نميكرد، پيروان واقعي مسيح حاميان آتشزدن قرآن، سلمان رشديها، جنايتكارن رژيم صهيونيستي، آمريكاييها در افغانستان، پاكستان، فلسطين و... نيستند بلكه پيروان انسانيت و وحدت اديان الهي هستند.