طرز تهیه مربای زنجبیل و سیب
پنج شنبه 26 فروردین 1395 9:48 AM
مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
کل زمان پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :
زنجبیل تازه 500 گرم
سیب 500 گرم
آب 5 لیوان
شکر 5 لیوان
جوهر لیمو یا آبلیمو کمی
چوب دارچین 1 تکه
طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب :
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.
وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.
منبع : ashpaz-bashi.ir
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست