4 فایده بلغور جو برای سلامتی
سه شنبه 24 فروردین 1395 9:45 AM
سوپ جو دو سر سوپی لذیذ و خوش طعم است که در کنار طعم بی نظیر خود خواص زیادی برای سلامتی ما دارد. با این فواید آشنا شوید.
این غلات کامل غنی از فیبر، کاری بسیار بیشتر از فقط سیر کردن شما انجام میدهند.
سوپ جوی دو سر به علت قدرت فوقالعاده خود در پایین آوردن کلسترول خون، یک غذای سالم است که میتواند به بدن شما کمک کند که خود را از تشکیل پلاکهای مضر خلاص کند، و به همین دلیل باعث کاهش خطر حمله قلبی و سکته میشود. محتوای غنی فیبر محلول در جو نیز با کاهش فشارخون و خطر ابتلا به نارسایی قلبی پیوند داده شده است. علاوه بر این، جوی دوسر سرشار از مواد شیمیایی گیاهی است، که ترکیبات آنتیاکسیدانی بسیار قوی هستند که با خواص ضد سرطانی ارتباط دادهشدهاند.
فیبر محلول در جوی دو سر تخلیه معده را به تأخیرمی اندازد- یعنی اینکه جوی دو سر سرعت هضم شما را پایین میآورد. بهواسطه این عملکرد، این ماده یک تأثیر دوجانبه قوی برای مقابله با ولع در برابر غذا ارائه میدهد: باعث میشود که شما زودتر احساس سیری کنید و قند خونتان را با یک نرخ ثابت بالا خواهد برد. هردوی این عوامل باعث کنترل کردن اشتهای شما خواهد شد.
بتا-گلوکان موجود در جو به افزایش سلولهای خونیِ مبارزه کننده با عفونت در بدن کمک میکند. جو همچنین حاوی سلنیوم و روی است، دو ماده غذایی مهمی که برای دفع عفونت لازم است و به شما کمک میکند که در حالت مبارزه باقی بمانید.
درحالیکه ویتامینهای گروه ب خود به شما انرژی نمیدهند (تنها کربن، پروتئین، و چربی هستند که میتواند چنین کاری انجام دهند)، ویتامین ب موجود در جو بهعنوان فاکتور متابولیک کمکی عمل میکنند- آنها نقش مهمی در آزاد کردن انرژی از کالری مصرفی ما بازی میکنند؛ و ازآنجاییکه جو همچنین حاوی آهن (یک ماده معدنی که کمک میکند تا اکسیژن به سلولهای قرمز خون برسد) و منیزیم (که به عملکرد سیستم عصبی و عضلات کمک میکند) میباشد، سوپ جو دوسر یک غذای مناسب برای ورزشکاران استقامتی است که به دنبال به حداکثر رساندن استقامت بدنی خود هستند.