0

ماجرای رابطه با آمریکا

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

ماجرای رابطه با آمریکا
دوشنبه 23 فروردین 1395  8:07 AM

ماجرای رابطه با آمریکا

قسمت اول :

♦️روایتی دروغ از ماجرای ناکام رابطه با آمریکا :
🔹هاشمی در 5 مهر ماه 1390 طی مصاحبه ای می گوید :
<< در دوره من امریکائی ها علائمی مبنی بر تعدیل مواضع خود بروز دادند و چون ما تابع سیاست رهبری بودیم پاسخ تلخی دادیم که مناسب عادی کردن روابط با امریکا نبود... آنها تا جایی جلو آمدند که من ملایمت می کردم. شاید اگر با امریکا هم مثل اروپا رفتار می کردیم، مشکلات کمتری برای ما پیش می آمد.>>

♦️اقدامات هاشمی برای رایطه با آمریکا :
🔹هاشمی، حسین موسویان را به عنوان سفیر ایران در آلمان منصوب می کند تا موضوع رابطه با آمریکا، از طریق واسطه گری صدراعظم آلمان، پی گیری شود. هاشمی برای ترغیب آمریکایی ها، جاسوسان دستگیر شده آمریکا در لبنان را نیز آزاد می کند.

♦️روایت حسین موسویان از ماجرا :
🔹حسین موسویان (سفیرمنصوب هاشمی در آلمان) در کتاب ایران و آمریکا؛ گذشته شکست خورده و مسیر آشتی، ماجرا را چنین روایت می کند : << به محض دریافت اخباری مبنی بر علاقه مندی هلموت کهل به کمک آشتی بین ایران و ایالات متحده، در ملاقات 11 مرداد 1371 این موضوع را به اطلاع رفسنجانی رساندم و او به من گفت موضوع را با آیت الله خامنه ای در میان خواهد گذاشت. برای پیشبرد این طرح، پاسخ مثبت رهبر انقلاب ضروری بود. در 31 مرداد 1371 آقای رفسنجانی به من اطلاع داد که او از نقش صدر اعظم آلمان، هلموت کهل، در برقراری رابطه ایران و امریکا با رهبر انقلاب صحبت کرده و اگرچه رهبر همچنان بر موضع بدبینی خود نسبت به حسن نیت امریکا پایدار است، اما با درخواست او مخالفت نکرده است.>>

ادامه دارد...

♦️برای اثبات دروغ پردازی آقای هاشمی قسمت هفتم مستند بعدازخمینی : ماموریت ویژه آقای سفیر را ببینید.

منبع: کانال تلگرام دکتر رضا سراج  https://telegram.me/DrRezaSeraj

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها