کاپ_کیک_قرمز_مخملی
شنبه 21 فروردین 1395 10:44 AM
کاپ_کیک_قرمز_مخملی
آرد الک شده : 1 و 1/4 پیمانه ( 125 گرم)
بیکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوری
نمک : 1/4 قاشق چای خوری
پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
کره که به دمای اتاق رسیده است : 1/4 پیمانه (57 گرم )
شکر سفید : 3/4 پیمانه (150 گرم )
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
وانیل خالص : 1/2 قاشق غذاخور
ی
رنگ غذا قرمز مایع : 1 قاشق چای خوری
سرکه سفید : 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ سودا : 1/2 قاشق جای خوری
(موجود در لوازم قنادیهای معتبر)
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود
12 عدد کپسول کاپ کیک یک بار مصرف را آماده کنید یا یک قالب 12 تایی کاپ کیک را کاهذ بگذارید
داخل یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کنید. رنگ غذای قرمز روشن را به مخلوط سرکه و بیکینگ سودا اضافه کرده و خوب هم بزنید.
داخل ظرفی دیگر با میکسر یا همزن برقی کره را برای 1 تا 2 دقیقه بزنید تا نرم و کرمی شود. سپس شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا مخلوط روشن وسبک شود
تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط سرکه و سودا (در دو مرحله) و مخلوط آرد (در سه مرحله) را یکی در میان به خمیر اضافه کنید.
(اول یک سوم آرد بعد نصف سرکه و سودا و باز یک سوم آرد و ... .) ما بین این اضافه کردن ها با میکسر یا همزن به آرامی هم بزنید تا آرد و باترمیلک خوب ترکیب شود
سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید، بلافاصله شروع به کف کردن می کند، فورا آن را به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. (نیازی نیست که از میکسر استفاده کنید. ولی بعد از این مرحله باید سرعت کار را بالا ببرید و هرچه زودتر کاپ کیک ها را داخل فر قرار دهید تا مخلوط جوش شیرین و سرکه خاصیتش را از دست ندهد.)
حدود 1/2 کپسول ها را از خمیر پر کنید و خیلی سریع سینی را داخل فر قرار دهید . 18 تا 23 دقیقه مدت پخت این کاپ کیک ها می باشد. البته باید مثل همیشه با یک خلال دندان چک کنید به این صورت که یک خلال دندان را داخل کاپ کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کاپ کیک شما آماده است