اول از همه سیرها را له کنید ( من یه پیازم بهش اضافه کردم ) و در کمی روغن همراه با کمی نمک و زردچوبه تفت دهید بعد تخم مرغاتون را بشکونید و هم بزنید تا بسته بشن. اینو بذارین کنار ....
قارچها را اگه بزرگن 4 قاچ کنین اگه کوچیکن که خرد نکنید و کمی آب لیمو بهش بزنید و در روغن با حرارت تند تفت دهید. اینم بذارین کنار .....
گوجه فرنگی را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و توی همون ماهیتابه که قارچها را سرخ کردید تفت بدهید تا له بشن و آب بندازن و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
بعد یک قاشق رب هم اضافه کنید و با گوجه فرنگی ها تفت بدین نصف لیوان هم آب جوش اضافه کنید تا کمی گوجه و رب رقیق بشن.
یک کم که آبشون کشیده شد قارچها را اضافه کنید و خوب مواد رو با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغها و سیر زده شده را بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قارچ قاتق شما آماده است