0

چولا

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

چولا
پنج شنبه 19 فروردین 1395  11:01 AM

چولا (بلوچی)


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0628_1.jpg
بازدید:	4
اندازه:	141.1 کیلوبایت
شناسه:	156941جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0632_1.jpg
بازدید:	4
اندازه:	81.2 کیلوبایت
شناسه:	156942

یه غذای ساده، گیاهی و خیلییییییی خوشمزه بلوچی...فکر کنین اینهمه ساله من تو این استان زندگی می کنم ولی خب از غذاهای خوشمزه بلوچی بی خبر بودم...چون بلوچ های چابهار و سراوان رو خب دسترسی به غذاهاشون نداشتم تا اینکه چند وقت پیش یه پیج خوشمزه توی اف بی پیدا کردیم که واقعا لذت بردم از دیدن غذاها و دستوراش...غذاهاشون بیشتر گرایش هندی و پاکستانی داره البته و همونطور پر ادویه هست

مواد لازم:

کنسرو نخود: 3 تا ( من خودم نخود پختم..چیزی حدود دو لیوان نخود خام)

پیاز: 2 تا درشت

گوجه: 3 تا متوسط

فلفل سبز تند (من نریختم)

تمر هندی

زیره سیاه

نمک، فلفل، زرچوبه

ادویه گراماسالا یا گرم مصالحه

طرز پخت:

نخودی که از شب قبل خیسونده بودم جدا گونه پختم....گوجه رو فیله می کنیم و نگینی خرد می کنیم...پیاز خرد شده رو توی روغن تفت می دیم.. پیاز که طلایی شد، همه ادویه ها رو ریختم و تفت دادم تا عطرشون بلند شه..البته من خیلی تند نکردم..بعد گوجه ها رو اضافه کردم و با نمک و فلفل خوب تفت دادم مواد رو
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0622.JPG
بازدید:	0
اندازه:	66.8 کیلوبایت
شناسه:	156937
گوجه ها که نرم شدن نخودهای پخته رو ریختم .. اگه دوست دارین فلفل سبز تند رو هم خورد و همینجا اضافه کنین
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0625.JPG
بازدید:	1
اندازه:	63.2 کیلوبایت
شناسه:	156938
تمبر هندی رو یه تیکه توی یه فنجون آب می ریزیم و خوب نرمش میکنیم با دست و بعد آب صاف شده ش رو می ریزیم توی غذامون
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0626.JPG
بازدید:	1
اندازه:	53.6 کیلوبایت
شناسه:	156939
حرارت رو ملایم می کنیم تا مواد هم مزه بشن..این خوراک نباید آبدار باشه
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0627.JPG
بازدید:	1
اندازه:	61.8 کیلوبایت
شناسه:	156940

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها