خوراک مرغ و زردچوبه
پنج شنبه 19 فروردین 1395 10:20 AM
مواد لازم:
مرغ نیم کیلو... بدون استخوان... (به قطعات کوچک تقسیم کنید)
پیاز 2 عدد عظیم الجسه ی غول آسا
زردچوبه 2/3 قاشق غذاخوری (اینقدر دقیقم من )
نمک و فلفل سیاه
فلفل سبز یکی دو عدد در صورت تمایل
جگر و دل و سنگذان مرغ از هر کدام یک عدد در صورت تمایل
طرز تهیه:
2 تا پیاز خیلی بزرگتون رو ریز خرد کنید و داخل روغن, داخل قابلمه, روی حرارت اجاق گاز بگذارید.... دقت کنید پیاز باید زیاد باشه چون همه لعاب و خوشمزگی غذا به پیازشه....
پیاز که سرخ شد, فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید.... یه کوچولو تفت بدید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شه... بلافاصله مرغ, سنگدان, فلفل سبز و نمک رو اضافه کنید... حرارت رو خیلی کم کنید.... بگذارید تا آب مرغ کاملا کشیده و سرخ شه... توی این غذا آب نمیریزیم.... حرارت باید کم باشه تا مرغ فرصت پختن داشته باشه... با چنگال چک کنید مرغ پخته یا نه... وقتی پخت, دل و جگر رو هم اضافه کنید تا 10 دقیقه همراه مرغ بپزه... جگر رو زودتر اضافه کنید, سفت میشه....
با نون یا برنج سرو کنید...