بادمجان توپر و بلند 5 عدد
پاستای پنه (به شکل قلم) نصف بسته
گوجه فرنگي 500 گرم
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
بادمجان 1 عدد
پنير پيتزا 1 فنجان
طرز تهيه:
بادمجان ها را شسته و خشک مي کنيم. قسمت سر آن را مي بريم و از طول آنها را برش مي دهيم. مدت نيم ساعت آنها را در آب و نمک مي گذاريم. سپس در آبکش ريخته و با آب سرد مي شوييم. پاستا را با آب و نمک مي پزيم تا حدي که نرم شود و سپس آبکش مي کنيم. پياز را نگيني خرد کرده و کمي تفت مي دهيم. سپس بادمجان را که به صورت نگيني خرد کرده ايم به همراه سير به آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم کمي سرخ شده و پخته و نرم شود. سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را می افزاييم ولی نبايد تمام آب گوجه فرنگي کشيده شود. پاستای آبکش شده را به سس اضافه می کنيم و کنار مي گذاريم. بادمجان هاي سرخ شده را در يک قالب گرد که وسط آن سوراخ است کنار هم مي چينيم، به طوري که کمي از لبة بادمجان ها روي هم باشد و کاملاً کف قالب پوشيده باشد. پاستا را درون گودي قالب ريخته پنير را روي آن مي دهيم و با اضافي بادمجان ها روي مواد را کاملاً مي پوشانيم. سپس قالب را 20 دقيقه در فر داغ با 170 درجة سانتيگراد مي پزيم. بعد از پخت و کمي خنک شدن، غذا را در ظرف مخصوص سرو بر مي گردانيم.
نکته: مي توان اين غذا را با ماية برنج آبکش شده پخت و گوجه فرنگي و بادمجان ها را هم حلقه حلقه کرد