عدسی با رب گوجه فرنگی
چهارشنبه 18 فروردین 1395 8:18 PM
عدسی با رب گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه عدسی :
دو ليوان عدس
روغن 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل
پياز متوسط يكعدد براي پياز داغ
رب گوجه فرنگي 2 الي 3 قاشق غذاخوري
طرز تهیه :
عدس را از دو روز قبل خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد . با اينكار شايد ؟ مقداري از املاح بيرون ريخته شود ولي ديگر دل درد نخواهيد گرفت و رنگ آنهم پس از پخت تيره نميشود . عدس ها را با روغن و آب ( يا آب مرغ يا گوشت اگر از قبل آماده داريد ) بپزيد . پس از پخت كامل عدس ها - پياز داغ و رب گوجه و نمك و فلفل ( و كمي در صورت تمايل ادويه گرام ماسالا يا هر نوع ادويه كه مي پسنديد ) اضافه كنيد . قوام عدسي را خيلي شل و خيلي سفت نكنيد . میتونین با پیازداغ و گلپر تزیین کنین .
میتونین ضمنا با ليمو ترش يا كمي سركه و روغن زيتون سرو كنيد .با بسيار كمي پودر گلپر خوشمزه و هضم اون آسونتر ميشه..