پیاز متوسط رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و با گوشت چرخ کرده ، نمک،فلفل و زردچوبه حسابی ورز میدیم.
بعد به اندازه ی یه گردو کوچولو یا اصطلاحاً کله گنجشک ازش بر میداریم و توی دستمون قلقلیش میکنیم.
تمام گوشت رو قلقلی میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا پیاز بزرگه رو توی دیگ تفت میدیم تا خوب طلایی بشه بعد رب و بعد گوجه فرنگی ها رو که پوستشون رو گرفتیم و خرد کردیم بشه اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم تا نرم بشه.
حالا یه لیتر آب توش میریزیم و درش رو میگذاریم تا جوش بیاد.
وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و قلقلی ها رو بهش اضافه کنید.
حدود نیم ساعت بعد سیب زمینی رو پوست بگیرید و برشهای درشت بزنید و به خورش اضافه کنید.
آخرای پخت هم آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خورش جا بیفته ولی دقت کنید که گوشت یا سیب زمینی له نشه.