پاسخ به:بادمجان شکم پر
چهارشنبه 18 فروردین 1395 7:05 PM
بادمجان شکم پر
مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخ كرده 250گرم
نمك و جعفری به میزان لازم
سیر چهارحبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
پیاز یك عدد
طرز تهیه
بادنجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان یك برش زده و به آنها نمك میزنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را میافزاییم آنگاه رب گوجه فرنگی را اضافه میكنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر میداریم. در این لحظه بادنجانها را در روغن مایع سرخ كرده و درون صافی میگذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجانها پر كرده و در مقداری ربگوجهفرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن افزودهایم ده دقیقه میپزیم.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی