اسنک بیلینیس، هدیه گرما به روس ها
چهارشنبه 18 فروردین 1395 4:26 PM
مواد لازم :
طرز تهیه:
1. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. زرده را هم بزنید و سفیده را کنار بگذارید.
2. شیر و خامه را به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.
3. آرد و پودر خمیر مایه را در صافی ریخته و روی مخلوط شیر و خامه الک کنید.
4. این مواد را 1 ساعت در فضای اتاق بگذارید.
5. بعد از 1 ساعت سفیده تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید تا کف کند.
6. سفیده را به خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کف سفیده از بین نرود.
7. تابهای را چرب کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. بعد از گرم شدن روغن، خمیر ها را به صورت دایره هایی به قطر 8 تا 10 سانتیم تر می ریزیم. دو سمت خمیر ها را با شعله کم طلایی رنگ می کنیم.
8. حال برای درست کردن رویه بیلینیس، پنیر خامهای را خوب با چنگال بزنید تا شل شود. آب لیموی تازه را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید.
9. در ظرف پنیر را بپوشانید و در جای نسبتاً گرمی بگذارید تا 20 دقیقه بماند تا پنیر طعم ترش را خوب به خود بگیرد.
10. پودر قند را به پنیر ترش مزه اضافه کنید.
11. پنیر را روی خمیرهای آماده شده بمالید. روی آن ها سالمون دودی پخته قرار دهید. با یک برگ ریحان یا قارچ سرو کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست