طرز تهیه خوراک مرغ و کنجد
دوشنبه 16 فروردین 1395 3:42 PM
این دستور پخت از تمامی موادی که ممکن است شما در فریزر خود داشته باشید استفاده میکند. سینه مرغ، دانههای مختلف و سبزیجات از جمله این مواد است. این غذای خوشمزه به همراه یک سس سرو میشود. اضافه کردن دانههای پخته شده به مرغ و سس نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت که باید خودتان امتحان کنید. در تغییر پروتئین و یا سایر سبزیجات استفاده شده در این خوراک، آزاد هستید.
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
برای دو نفر
1.در یک کاسه کوچک، یک و یک دوم قاشق غذاخوری سویا سس، ارده ، عسل و روغن کنجد را ترکیب کنید. حالا مرغ را در درون این مواد قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا مزه دار شود.
2.حالا در یک ظرف بزرگ آب بریزید و اجازه دهید روی اجاق گاز بجوشد. سپس سبزیجات را درون آن بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه در آب بپزید. از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید.این مواد را کنار بگذارید.
3.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس روغن کانولا را درون آن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سیر را بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید.
4.مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هر دو طرف را بپزید.
5.دانهها را به ماهیتابه اضافه کنید و به هم بزنید. به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و با سبزیجات ترکیب کنید.
6.باقی مانده سویا سس، ارده و عسل را ترکیب کنید. آن را روی مرغ بریزید و درنهایت با دانه کنجد تفت داده شده سرو نمایید. نوش جان