0

امام غایب (عج) ما صبوری را از مادر الگو گرفته است

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

امام غایب (عج) ما صبوری را از مادر الگو گرفته است
یک شنبه 15 فروردین 1395  1:55 PM

حجت الاسلام محمد رضا کفیل، مدیر مرکز تخصصی نماز در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان در رابطه با برخی از صفات و ویژگی های حضرت حجت علیه السلام که می توان آنها را الگو گرفته از وجود مطهر حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها دانست، تصریح کرد: وجود مقدس حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها الگوی عالمیان هستند و وجود نورانی ایشان تجلی صفات الهی است. حال اگر در عالم هستی کسی بخواهد از ملک به ملکوت برسد و در نظام زندگی رشد، پیشرفت و حرکتی داشته باشد بهتر از وجود نورانی حضرت فاطمه سلام الله علیها نمی یابد.

وی افزود: آن حضرت (س) یک متدین انقلابی بودند، یعنی تحول گرا و تحول خواه بودند، دغدغه ی اجتماعی داشتند، پیوندشان هم با خلق عالی بود هم با خالق و از این جهت دغدغه ی الهی کردن مخلوقات را داشتند. و چون دغدغه ی همه امامان (ع) ما پیوند جامعه با حضرت حق بوده و اصولا برای الهی کردن مردم گام برمی داشتند این زندگی چند روزه حضرت فاطمه سلام الله علیها محور حرکت تمام امامان (ع) شده است. یعنی هر امامی کانه (گویا) از صفتی از صفات حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها الگو گرفته است و جامع صفات حضرت زهرا سلام الله علیها صفت «صبر» است.

مدیر مرکز تخصصی نماز در بیان اهمیت این صفت گفت: «صبر» همان صفتی است که خداوند در قرآن فرمود: « وجَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُو..» ما امام را به امامت برگزیدیم وقتی صبر کرد. اصولا لازمه ی امامت صبر است؛ یعنی کسی که می خواهد امام باشد کسی که می خواهد نقش هدایتگری داشته باشد باید صبور باشد. صبر نشانه ی بزرگی است. همچنان که حضرت موسی (ع) فرمود: «رب اشرح لی صدری .... » یا درباره نبی خاتم صل الله علیه و آله فرموده شد: «الم نشرح لک صدرک...»

حجت الاسلام کفیل تاکید کرد: «صبر» ظرفیت است؛ صبر بزرگی است و در وصف این بانوی گرامی گفته شده: «يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ...» خدا امتحان گرفت و« فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً...» اگر شما فاطمه شدید به لحاظ صبرتان بوده است. حضرت زهرا سلام الله علیها با صبر به این مقام رسیدند. لازمه امامت نیز همین است و تک تک فرزندان ایشان نیز با همین محور رشد پیدا کردند.

این کارشناس دینی در ادامه سخنان خود در رابطه با امام عصرعلیه السلام و الگوگیری ایشان در این مقوله از مادر بزرگوارشان (س) گفت: شما امروز ببینید وجود امام عصر علیه السلام اگر می فرمایند:« وَفی إِبْنَةِ رَسُولِ اللّهِ صلى اللهعلیه و آله لی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ دختر رسول خدا صلى الله علیه و آله (فاطمه زهراعلیها السلام) براى من، اسوه و الگویی نیکو است» به این معناست که من به مادرم فاطمه سلام الله علیها می نگرم و می بینم او در این چندروزه زندگی چقدر بلا و سختی دید و درهمه حال و همواره الحمدلله می گفت.

حجت الاسلام کفیل یادآور شد: تنها یک بلای وارده به حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها «کربلا» بوده است، یعنی کربلا به تمامه بر حضرت زهرا سلام الله علیها عرضه می شود و ایشان رضایت می دهند. امروز نیز تمام بلایای عالم بر وجود نورانی امام عصر علیه السلام عرضه می شود، همه مسایل عالم عرضه می شود، چرا که «امام» پدر عالمیان است، گرفتاری های عالم را می بینند، حالا شما تصور کنید چه حالی به ایشان دست می دهد؟ همین تحمل دوران غیبت؛ تحمل سختی های دوران غیبت؛ تحمل گرفتاری های دوران غیبت.

وی تصریح کرد: امام عصر (عج) گوشه ای ننشسته است؛ حالت عزلت ندارد؛ حالت کناره گیری از جامعه ندارد؛ امام (عج) با مردم و در جامعه هستند نگاه قدسی ایشان بر همه عالمیان سایه انداخته است و همه مسایل را به تمامه تحمل می کنند؛ با تمام وجود صبر می کنند، گله مند هم نیستند؛ شکوه ای ندارند، بیش از یک هزار و صد سال گرفتاری های همه عالم را دیدن کم نیست؛ حضرت (عج) به تعبیر خودشان اگر تمام این موارد را به جان می خرند، طبق بیان مبارک خودشان می فرمایند: «از مادرم الگو گرفتم». چون همه ی عالم تا قیامت بر حضرت زهرا سلام الله علیها عرضه شد و یک بانوی 18 ساله هیچ به رو نیاورد.

مدیر مرکز تخصصی نماز در ادامه خاطرنشان کرد: حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها اگرهم جایی موضعی گرفتند - همه اتفاقاتی که در زندگی حضرت (س) واقع شد- برای خود نبود، برای حفظ دین بود. یعنی هیچ وقت دنبال وجود خود نبودند، هیچ چیز را برای خود سخت نمی دیدند. همه ی «آری گفتن ها و پذیرفتن ها» همه ی «نه گفتن ها»، «خطبه خواندن ها»، « حرکت کردن ها»، «احد رفتن ها»، «بقیع رفتن ها» همه به یک جهت بود و آن این که دین بماند.

حجت الاسلام کفیل یادآور شد: امام عصر علیه السلام نیز به یک تعبیر دور خود را خط کشیده اند، همه ی دغدغه ی وجودی ایشان این است که دین احیا شود، تا جامعه آباد شود. صبر امام (عج) در دوران غیبت صبری است برای آمادگی جامعه؛ صبری است برای مهیا شدن جامعه؛ صبر فاطمه سلام الله علیها سبب ساز شد که بعد از 25 سال مولا به خلافت برسد. صبر امام عصر (عج) نیز مقدمه ی حکومت جهانی است، مقدمه ی تجلی کلمه توحید در کل هستی است. مقدمه ی زمانی است که هیچ جایی در زمین باقی نمی ماند مگر لا اله الا الله بگوید، آن هم به شکل واقعی. یعنی خدا به خاطر حود پرستیده شود. برای این که این اتفاق بیفتد امام عصر علیه السلام صبر می کند همانگونه که حضرت زهرا سلام الله علیها صبر کردند.

وی خاطرنشان کرد: امام عصر (عج) صبر می کنند تا جامعه مهیا و آماده و «کلمه الله هی العلیا» محقق شود و ما نیز اگر شیعه ی منتظر هستیم باید در موضوعات عالم هستی با صبر پیش برویم. «صبر فاطمی» و «صبر مهدوی» بر دوستداران و محبان حضرت زهرا سلام الله علیها و حضرت مهدی علیه السلام باد که به لطف خدا این صبر مقدمه ی فرج امام مهدی (عج) شود.    

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها