0

طرز تهیه کیک ژله‌ای توت فرنگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه کیک ژله‌ای توت فرنگی
یک شنبه 15 فروردین 1395  1:45 PM

وب سایت سوران: اگر تعطیلات نوروز را مسافرت نرفته اید، بیایید در خانه کار مفیدی انجام دهید و بچه ها را خوشحال کنید. در این مطلب طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم. این کیک را در تعطیلات درست کنید.

 
 

مواد اولیه:
  • پوست پرتقال (رنده شده) 1 ق.چ
  • شکر 1 و 1.4 پیمانه
  • وانیل 1 ق.چ
  • نمک 1 پنس
  • تخم مرغ تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 1 و 1.2 پیمانه
  • ژله توت فرنگی 2 بسته
  • توت فرنگی (تازه) 1 بسته
  • بکینگ پودر 2 ق.چ

طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی

طرزتهیه:

1. فر را روی ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار میدیم،قالب میان تهی یا هر قالب دیگه رو چرب کرده و آرد میپاشیم.( قالب رو میتکونیم که آرد اضافیش بریزه) آرد و بکینگ پودر و نمک را ألک کرده بعد پوست پرتقال رو،روی مخلوط آرد رنده میکنیم.

2. تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا یه کرم سفید رنگ بدست بیاد،بعد همه ی ارد رو اضافه میکنیم و با اسپچولا ( لیسک ) فولد میکنیم ینی مواد رو از پایین بصورت دورانی به بالا میاریم.بعد که مایه یکدست شد.

3. داخل قالب میریزیم و تو فر ١٨٠ درجه بمدت 25 دقیقه قرار میدیم.بعد از فر در میاریم و میذاریم خنک بشه.

4. ژله ها رو تو آبجوش حل میکنین،توت فرنگی ها رو حلقه ای خرد میکنیم ( من درسته گذاشتم )وتوی همون قالبی که کیک رو درست کردیم توت فرنگی ها رو ته قالب میچینیم و نصف پیمانه از ژله ای که آماده کردیم رو،روی توت فرنگی ها میریزیم و ده دقیقه میذاریم تو یخچال تا کمی خودشو بگیره بعد کیک رو میذاریم روی ژله ی نیم بند.

5.حالا بقیه ی ژله رو میریزیم روی کیک ( روی تمام سطح کیک ) و تو یخچال میذاریم تا کامل ببنده.( تقریبا دو ساعت ) بعد از این مدت با کارد دور کیک رو از قالب جدا کرده و تو ظرف سرو برمیگردونیم.

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها