بینِ راه مسافرت «هات داگ» بخورید
یک شنبه 15 فروردین 1395 1:34 PM
مواد لازم برای تهیه هات داگ:
طرز تهیه:
1. پیاز را ورق کنید سپس دانه ی فلفل های دلمه ای را در بیاورید. سیب را به قطعات ریزی برش بزنید. روغن را در قابلمه ی بزرگی حرارت دهید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیب و نمک را به آن بیفزایید. آنها را 10 دقیقه روی شعله ی ملایم بپزید تا زمانی که نرم شوند.
2. طی این زمان، سیر را ورق کنید، فلفل قرمز را ریز کرده و زنجبیل را پوست گرفته و کاملا خرد کنید. گوجه ها را درشت خرد کرده و سر آن را در صورت نیاز بگیرید. اگر می خواهید چاشنی شما تند شود دانه های فلفل قرمز را دور نریزید.
3. سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را به قابلمه اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید تا عطر آن در بیاید، سپس گوجه فرنگی ها و کشمش را اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید سپس سرکه را افزوده و بگذارید 5 دقیقه ی دیگر بپزد تا زمانی که پیاز، سیب و فلفل دلمه نرم شده و گوجه فرنگی ها کاملا آب انداخته باشند.
4. شکر را با آن قاطی کنید، سپس این چاشنی را پخته و مدام هم بزنید تا مخلوط نسبتا خشک و کشدار به نظر برسد. قاشق را در آن بکشید- زمانی آماده است که بتوانید با قاشق خطی در آن بیندازید. برگ های مریم گلی را کاملا خرد کنید سپس با آنها قاطی کرده و بگذارید کاملا سرد شود.
5. قبل از شروع پخت، ذغال ها را بررسی کنید تا کاملا گر گرفته باشد یا گریل از قبل به دمای 200 درجه سانتیگراد رسیده باشد. سوسیس ها را 15 دقیقه بپزید و مرتب آنها را برگردانید تا زمانی که وسط آنها کاملا بپزد. نان ها را پاره کنید و سوسیس را در آن قرار دهید و مقدار کافی چاشنی در آن بریزید و در صورت تمایل کمی خردل روی آن بریزید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست