درمان دیابت با این دمنوش کوهی
یک شنبه 15 فروردین 1395 1:28 PM
مجله آشپزی مثبت - دکتر مینا محبی*: مرزه دارای خاصیت ضدادرارآوری بوده و در اروپا از قدیم به عنوان ضدتشنگی زیاد به خصوص در افراد مبتلا به مرض قند مورد استفاده بوده است.
مواد لازم
طرز تهیه:
1. داخل قوری چینی، مرزه کوهی و آب جوش را بریزید و روی سماور یا کتری بگذارید تا 20 دقیقه با بخار آب دم بکشد.
2. نوشیدنی حاصل را میتوانید با نبات یا عسل میل کنید.
* متخصص طب سنتی
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست