پذیرایی نوروزی با ترش سماق چالوس
پنج شنبه 12 فروردین 1395 7:18 PM
مجله آشپزی مثبت - زینب رئوفی: با مرغ غذاها و خورشهای زیادی میتوان درست کرد اما مازندرانیها خورش ترش سماقی دارند که مزه و طعمش بینظیر است. طعمی که روزهای سبز و خوش عطر بهار را به یادتان میاندازد. اگر دلتان میخواهد امسال عید با خورش خوشمزه و سنتی از مهمانهای تان پذیرایی کنید این خورش بهترین پیشنهاد است.
مواد لازم برای4 نفر
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید.
2. حالا سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید.
3. بعد از 15 دقیقه سماق، زرد چوبه و نمک را به بقیه موادتان اضافه کنید.
4. سبزیها را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد سبزی را به مرغ و بقیه مواد اضافه کنید.
5. خورش را بگذارید روی حرارت کم تا خوب جا بیفتد و بپزد.
نکته
بیشتر از 5 قاشق حل شده سماق باعث میشود خورشتان تلخ شود. پس حواستان باشد سماق زیادی نریزید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست