بسم الله الرحمن الرحیم
🌺چگونه گناه نکنیم 🌺
✅قسمت سیزدهم
توضیح دادیم که تقوا همین افساری است که گردن نفس میزنیم ومهارشو به دست عقل میدیم تااين نفس به ما دستور نده و خود نفس جلو شیطان رو بگیره✅✅✅
⭕️روش بعدی برای گناه نکردن ❌تنبیه نفس❌ نه تو واجبات😉یک پله میریم بالاتر تو مستحباته:
برای مثال من رایفی میدونم میرم از سخنرانی شب ساعت 2 نصفه شب میرسم میخوابم ممکنه نماز صبحم قضا شه. تنبیه دورکعت نماز صبح قضا شدن چیه؟ دورکعت قضاشو خوندن
⛔️این فایده نداره⛔️
خب معلومه می صرفه 10 صبح بیدآر میشم میخونم خدا هم که مهربونه
اینجا باید خودت برای خودت تنبیه بذاری، حالا من تنبیه خودم رو میگم چی هست،
تنبیه من اینه که دورکعت نماز صبحم قضا بشه باید نماز یک روز کامل رو بخونم
آقا نمیدونید وقتی زنگ گوشی صداش درمیاد🕓آدم میگه حالا يه پنج دقیقه دیگه هم بخوابم؟،تا یاد این17 رکعت تنبیه میوفتم مثل جن بسم الله دیده میپرم😳
میگم آقا نمی ارزه پاشو بخون✅✅✅
برای آدمها فرق میکنه نوع تنبیه من چون وقتم کمه، نماز خوندن بیشتر روم فشار میاره.
یکی دیگه مثلا میگه من روزه میگیرم.✅✅✅
شهید رجایی تنبیه نفسش این بود اگر نمازم رو اول وقت نخوندم فردا یک روز روزه باید بگیرم اینم مستحبی نیست که کسی تعارف کرد بتونی بازش کنی.
اینها فردی هست برید ببینید چی براتون از همه سخت تر هست اون.رو قرار بدید
من قرار گذاشته بودم با خودم، نمازهایی که تو نوجوانی شاید حواسم نبوده، قضا شده رو بخونم.
هر بار که نماز میخونم یکی هم بخونم. چشمتون روز بد نبینه ساعت2 میرسیدم تهران بعد روز قبل نماز صبح هم قضا شده بود 17 رکعت برای اون بود17 رکعتم قضایی که باید میخوندم بدهی داشتیم میشد34 رکعت ساعت6 هم میخوام بلند شم،چشمام اینجوری بود😑
🔵🔵این هارو عمدا خدا پیش میاره که ببینه عهد میشکنی یا نه🔵🔵
مثلا به صورت عادی ماهی یکبار نماز صبحت قضا میشه از روزی که عهد میکنی میبینی تو یک هفته دوبار نمازت قضا میشه میدونی کار کیه؟! کار خداست عامل اجرایی شیطان،که به یک جایی برسی عهدت رو با خدا بشکنی میدونید عهد شکستن آدم رو قصی القلب میکنه❌❌❌
یه یک ماهی دوماهی میگذره ماهی 1 بار شده8 بآر بعد شیطان میدونید چی میگه به نوچه هاش؟ میگه نمی ارزه داریم ضرر میکنیم این بیشتر داره نماز میخونه ⁉️سر نماز صبح با این کاری نداشته باشید
یک جاهایی میگه بیدارشم بکنید پس از شیطان عملگی بکشیم مگه بده؟!!!....
بر گرفته از سخنرانی چگونه گناه نکنیم استاد رایفی پور.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅