0

ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

پاسخ به:ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟
جمعه 13 فروردین 1395  1:00 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت دهم

توضیح دادیم که 
وقتی تو مسایل کوچیک به نفس نه❗️ بگیم، نفس رو تربیت کردیم این نفس آروم آروم به این نتیجه میرسه که زیاد باهات ور نره چون نتیجه تحریم اون چیزه!!!
✳️ به هیچ چیزی عادت نکن ✳️
حتی به ذکر مستحب نماز!
 نذار عادت کنی، ذکر های مستحب نه واجب رو تغییر بده که نمازت از روی عادت نباشه✅✅✅

⭕️عادت داری با غذا آب بخوری؟
⏪میگی من با غذا آب نمیخورم!😳به خدا شدنيه ها! اصلا هم سخت نیست😊
عادت داری حتما غذارو باید با نون بخوری؟
⏪من تا ده روز با غذا نون نمیخورم😳اصلا سخت نیست از  یه چیزهای ساده ی اینطوری برای تربیت نفس شروع میکنیم. 
🌺من باید به عنوان یک مسلمان، ان شالله یک مومن،باید به این نتیجه برسم که:
✅ به هیچ چیزی عادت نباید کرد✅
من خودم عادت داشتم متکای بلند زیر سرم باشه یک هفته گفتم متکای بلند نمیذارم😳 شب اول خیلی سخت بود اصلا نمیتونستم بخوابم!یک هفته که گذشت دیگه اصلا نمیتونستم متکا بذارم!✅
خواب خوشاینده غذا خوشاینده به همین دلیل چیزهایی که باهاش باشه هم خوشایند میشه.
امام حسین(ع) خوشاینده برامون، چایی روضه  هم برامون  خوشایند میشه قیمه نذری محرم  هم خوشایند میشه⬅️⬅️⬅️ ❌قلیون بعدشم خوشایند میشه ❌
خدا نکنه چیزهایی بعد قلیون هم بیاد که این دشمنی که من میشناسم میاره که بواسطه خوشایندی هیءت و روضه امام حسین اونارو هم برامون خوشایند کنه...🚫🚫🚫

⭕️شروع کنید از همین فردا✅✅✅

میخواید از خواب بیدار شید؟ میگی5 دقیقه دیگه بیدار میشم 😉 حالا خداییش 5دقیقه به جایی هم بر نميخوره ها!!!ولی نه ما داریم نفس رو تربیت میکنیم ⏪همون لحظه سریع پاشو😳
واسه نفست یه پدری درنظر بگیر اینجور موقع ها بگو گور پدرت همین الان بلند میشم😂 

⭕️آروم آروم نفست یاد میگیره جلوت نایسته ✅✅✅برعکس متمایل میشه بهت و هواتم داره چرا⁉️چون دوست نداره سختی بکشه 
نفس رفته رفته تابع عقل میشه😃...

الهم ارزقنا شـهادة فی رکاب مــهدی(عج)   ان شا الله

مــــجاهد فـــرهنگی

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها