0

ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

پاسخ به:ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟
چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:31 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

🌺چگونه گناه نکنیم 🌺

✅قسمت پنجم 

گفتیم که نفس به طور ذات از کفر و فسوق و عصیان کراهت داره فقط باید بهش رجوع کنیم و باید حب پیدا کنیم♦️ ولکنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِى قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ♦️

⭕️نکته عجیبی اینجا نهفته است میگه الکفر مفرد، العصیان مفرد، دومی رو جمع میبنده ◀️الفسوق▶️ میگه به این سه تا با اینکه کراهت ذاتی داشتی پس چرا ⁉️
درحالی که به ذات دانستن و عقلانی  آن دانستن رو یعنی علم رو استفاده کردن محبت میاره. 
چه دلیلی داره یکنفری که برای دفاع از مظلومین رفته کشته شده رو کسی بدش بیاد از اون ‼️هیچ دلیلی وجود نداره 😐جز اینکه اون آدم بی عقل باشه 😏
امام علی (ع) میفرماید :
من خدا رو نه از روی ترس بلکه از روی محبت دوست دارم.
 چون علم داره از عقل بهره میبره کاملترین بهره رو میبره. به محبت خدا میرسه شوقی به خدا داره که اصلا طرف رو از خود بی خود میکنه وقتی میخواد به نماز بایسته✅✅✅

⭕️آقا ما چرا نمازمون خوب نیست❓
 برای اینکه به محبت خدا نرسیدیم اگه به محبت الهی برسی میشی موحد، موحد که شدی اصلا

♦️گناه نمیتوی انجام بدی♦️ 
اینو توضیح میدم❗️
یعنی چی نمیتونی انجام بدی؟!
اگه کسی آگاهی پیدا کنه از ذات گناه خوشایند براش⁉️

⭕️یه بنده خدایی به ما میگفت
 آقا گوشت میروشند یه جا1800 تومن😳😳البته چندین سال پیش
 گفتم یه جای کار میلنگه دیگه هیچ ارزونی بی حکمت نیست 😐
گفت نه.... 
بعد کاشف به عمل اومد گوشت خر😱😱 بوده میخورده😁😁😁 
رفتن بستن مغازه یارو رو گرفتنش ❌❌❌
قبلا میخورد عشق میکرد میگفت بابا دیگه گوشت پیدا کردم ارزون بعدحالا همون گوشت رو بهش بدن بالا میاره 😖
چرا⁉️
مزش فرق نکرده علم پیدا کرد که این ذاتش چیه   با.عقلش دو دو دو تا چهار تا کرد حالا سنجید میگه نمیخوام مفتم بدن نمیخورم اصلا پولم بدن بگن بخور نمیخورم چون از عقلش استفاده کرده فلذا پیامبران چون عالم هستند گناه نمیکنن 🌷🌷🌷

الهم ارزقنا شـهادة فی رکاب مــهدی(عج)   ان شا الله

مــــجاهد فـــرهنگی

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها