0

ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟

mrmr313
mrmr313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 232

پاسخ به:ویژه نامه چگونه گناه نکنیم؟
چهارشنبه 11 فروردین 1395  4:25 PM

✅قسمت سوم

پس گفتیم نفس  باید از راه درست ارضا بشه  مثل تشنگی که از راه درست باید رفع بشه، هر جایی 
که نمیشه غریزه رو ارضا کرد
نفسی که تابع عقل باشه و عقل براون حاکم باشه برعکس خوب هم هست و در نگاه یک مسلمان مقبول هست. میشه از این.مرکب استفاده کردو به مرحله ای میرسید که خود  نفس به شیطان جواب نه میده و میشه ازش استفاده کرد چون تربیت شده ی عقل بوده و به شیطان میگه برو پی کارت این شدنی هست

⭕️انسان ها اسیر واژه دوست دارم هستند و این واژه رو دوست دارند این دلم میخواد دوست دارم پدر همرو در اورده فلسفه ی شیطان پرست ها چی هست❓

👿آلیستر کرولی میگه تمام این مذهب شیطان پرستی که من اوردم  همه ی حرفش اینه⏪ چنان کن آنچه خواهی شریعت بود بابای همه ی صهیونیست ها بوده ،تو کتابش نوشته  یعنی هرچی دلت میخواد انجام بده
تو اسلام همچین چیزی نداریم. دقیقا دل باید چیزی رو بخواد که عقل میخواد ونفس  باید تربیت بشه 

⭕️خدا با نفس مثبت پرستیده میشه و خواسته میشه و محبت رو نفس مثبت میشینه 
گفتیم محبت در اثر چی به جود میاد❔در اثر عقل و علم من میبینم یه آدمی که قیافه ی درستی هم نداره خوشگلی هم نداره وقتی من بدهی دارم میاد دست من رو میگیره و محبتش به دل من میشینه چرا ❓به خاطر قیافه❗️نه به خاطر چی هست این محبت 
چون میدونید که بحث عشق متفاوت هست برید قرآن رو زیرو کنید و یه آیه در مورد عشق پیدا کنید قرآن از حب صحبت میکنه از محبت و محبت در اثر چی به وجود میاد⁉️علم و فکر

الهم ارزقنا شـهادة فی رکاب مــهدی(عج)   ان شا الله

مــــجاهد فـــرهنگی

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها