0

انجیل برنابا

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

فصل هجدهم انجیل برنابا
پنج شنبه 9 اردیبهشت 1395  12:28 PM

فصل هيجدهم

(1)پس ازآنكه يسوع اين سخنان را گفت،فرمود: (( شما خود نيستيد كه مرا اختيار نموده ايد؛ بلكه من شما را اختيار نموده ام تا شاگرد من باشيد.

(2) پس هرگاه جهان شما را دشمن بدارد؛ حقا كه شما شاگردان من خواهيد بود.

(3) زيرا جهان هميشه دشمن بندگان وخدمتكاران خداي بوده.

(4) به ياد آوريد پيغمبران پاك را كه ايشان را جهان به قتل رسانيده.

(5)چنانكه در اين ايليا اتفاق افتاد وقتي كه ايزابل ده هزارپيغمبر رابه قتل رسانيد؛حتي اينكه با مشقت نجات بافت ايلياي مسكين و هفت هزار از فرزندان پيغمبران كه پنهان كرده بود ايشان را سردار لشكر اخاب.

(6)فرياد از جهان بدكار كه خداي را نمي شناسد.

(7) در اين صورت مترسيد شما؛ زيرا موهاي سر شما شمرده شده تا هلاك نشويد.

(8) نظز نمائيد به گنجشك خانگي و پرندگان ديگر كه نمي ريزد پري از آنها بدون خواست خداي.

(9) آيا توجه مي نمايد خدا به پرندگان بيشتر از توجه او به انسان كه بجهت او آفريده است هر چيزي؟ 

(10) آيا اتفاق مي افتد كه انساني به كفش هايش بيشتر توجه داشته باشد از فرزند خود؟ 

(11) نه چنين است، پس نه چنين است.

(12)آيا واجب نيست بر شما اينكه گمان بريد به طريق اولي كه خداي ،شما را مهمل نمي گذارد و حال آنكه او توجه به پرندگان دارد؟

(13) ليكن چرا من سخن از پرندگان بگويم؛بلكه برگ درختي نيز نمي ريزد بدون خواست خداي.

(14) باور كنيد مرا؛زيرا به شما حق مي گويم،كه جهان خواهد ترسيد از شما هرگاه نگاه داريدكلام مرا.

(15) زيرا هر گاه از رسوائي و بدكاري خود نمي ترسيد، هر آينه شما را دشمن نمي داشت؛ليكن از رسوائي خود مي ترسد و از اين جهت دشمن مي دارد شما را و زحمت مي دهد شما را.

(16)پس هر گاه ببينيد كه جهان خوار شمارد كلام شما را،پس غمگين مشويد؛بلكه تأمّل كنيد كه چگونه بي اعتنايي كرده خداي را و او ازشما بزرگتر است.اعتنا نكرده او را جهان،حتي اينكه حكمت او را جهالت پنداشته.

(17)پس چون خداي با جهان مدارا به صبر مي نمايد،چرا شمال غمگين مي شويد از خاك و گل زمين؟ 

(18) آنگاه با صبرتان مالك خواهيد شد خودتان را.

(19)هرگاه كسي به رخساره ي شما سيلي بزند رخساره ي ديگر را براي او بگيريد تا سيلي بزند.

(20) بدي را به بدي جزا ندهيد زيرا اين كاري است كه بدترين همه ي حيوانات مي كند.

(21)ليكن بدي را به خوبي مجازات كنيد و دعا كنيد براي به جهت كساني كه شما را دشمن مي دارند.

(22)آتش به آتش خاموش نمي شود؛ بلكه با آب خاموش مي شود،ازبراي اين مي گويم شما را كه به بدي غلبه منمائيد بر بدي؛بلكه به خوبي غلبه نمائيد.

(23)نظر نمائيد خداي را كه قرار داده آفتاب خود را،كه طالع مي شود بر نيكوكاران و بدكاران و همچنين است باران.

(24) همچنين واجب است بر شما كه خوبي كنيد با همه؛زيرا در ناموس نوشته شده است:قديس باشيد؛ زيرا من،پروردگار شما قدوسم.پاك شدگان باشيد؛ زيرا من پاكم.كامل باشيد:زيرا من كاملم.

(25)حق مي گويم به شما،بدرستي كه خدمتكاري كه به دنبال خشنود نمودن آقاي خود مي باشد، جامه اي نمي پوشد كه نفرت نمايد از او آقاي او.

(26)جامه هاي شما همان ارادت و محبت شماست.

(27) پرهيز كنيد در اين صورت از اينكه اراده نمائيد يا دوست بداريد چيزي را كه پسنديده ي خداي پرورگار ما نيست.

(28) يقين كنيد اينكه خداي دشمن مي دارد كجروي و شهوت هاي جهان را.))

منبع: http://313havvari.blog.ir/post/Download%20gospel%20nearest%20Bible%20to%20Islam

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها