رعایت نکات فنی قبل از طراحی دکوراسیون آشپزخانه
پنج شنبه 27 اسفند 1394 4:17 PM
آشپزخانه ها: امروز می خواهیم کمی متفاوت تر به آشپزخانه های بپردازیم و نگاه دکوراسیونی مان را با نگاه فنی جا به جا کنیم. در این مطلب می خواهیم به برخی نکات فنی و مهمی که در طراحی آشپزخانه ها بسیار مهم است و باید حتما به آن ها پرداخت را موردر بررسی قرار دهیم. داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند تا در موقع طراحی بتوانید بهترین نقطه را برای این فضای مهم در نظر بگیرید و طراحی تان را طبق اصول پیش ببرید، پس با چیدانه همراه باشید تا در کنار هم با این نکات فنی آشنا شویم.
هر فضای داخلی از چند جز تشکیل شده اند که در بالاتر رفتن کیفیت آن فضا کمک می کند، هر کدام از این اجزا باید دارای ویژگی های خاصی باشند که در ادامه این اجزا را در فضای آشپزخانه بررسی می کنیم.
ایزوله کردن کف آشپزخانه به خاطر شرایط خاص آن الزامی است. می توان برای ایجاد عایق رطوبتی از دو شیوه قیر گونی و ایزولاسیون ـ ایزوگام استفاده کرد. . در شیوه قیر گونی برای اطمینان بیشتر از دویا سه لایه قیر گونی استفاده می شود . ایزوگام لایه ای ظریف ،بدون چین و چروک واطمینان بخشی است که با استفاده از حرارت چسبانده می شود. می توان کف دکوراسیون آشپزخانه را با سنگ ،سرامیک و کف پوش های پلاستیکی مفروش کرد ،البته گاهی اوقات درز های بین سنگ و سرامیک محل تجمع مواد غیر بهداشتی می شود . می توان برای عدم تجمع آلودگی ها در بین درزها از سنگ و سرامیک با ابعاد بزرگ استفاده کرد . اصولاً سنگها بر اساس جلوه وکارآرایی دارای قیمت های متفاوتی هستند . سنگ گوهره پر مصرف ترین سنگ در صنعت ساختمان سازی است اما این سنگ جاذب آب است و ایجاد گرد و غبار می کند .
برای ایمن شدن دیوار ها در برابر رطوبت عایق رطوبتی کف را بین ۶۵ - ۵۰ سانتی متر از دیوار ها بالا می آورند . در دیوار پشت کابینت ها از رنگ کاشی و سنگ ارزان استفاده می شود . بعلت متغیربودن جای یخچال اجاق گاز و غیره دیوار پشت آنها را با کاشی مرغوب می پوشانند . بهتر است در آشپزخانه از رنگ روغنی براق استفاده شود.
در سقف آشپزخانه باید از مصالحی که جاذب رطوبت نبوده و قابل شستشو باشند استفاده کرد. رنگ آمیزی سقف آشپزخانه بوسیله رنگ های روغنی براق صورت می گیرد.
حرارت و برودت در آشپزخانه است ،که اهمیت زیادی دارد . در بعضی از اقلیم ها ممکن است فضای آشپزخانه به شوفاژ یامنبع حرارتی دیگری که از انرژی برق تغذیه می شود نیاز داشته باشدو یا برعکس به سرمایش نیاز داشته باشد .
پنجره جهت عبور و مرور نور و هوا تعبیرمی شود . لذا پنجره از ملزومات آشپزخانه است و طول استانداردآن نباید کمتر از دو متر باشد . برای تخلیه هوای داخل آشپزخانه از هواکش استفاده می کنند . هواکش ها به اشکال مختلف و د رفضاهای مختلف بکار می روند. برای استفاده بهتر از هواکش ها ،در بسیاری از مسیر های عبور هوا لوله های دودکش قرار می دهند و بعد از آن هواکش را نصب می کنند که هوا را بطور مستقیم به بالاترین سطح ساختمان برساند .